Βίλμα Κοντού

Βιογραφικό

Το δικό μου ταξίδι αυτογνωσίας και συναισθηματικής ενδυνάμωσης ξεκίνησε με την ενηλικίωση μου. Αρχικά σπούδασα Θεολογία με σκοπό να βρώ απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα που με προβλημάτιζαν σε σχέση με τον άνθρωπο, τον Θεό και την πνευματικότητα. Συνέχισα τις σπουδές μου στην Ψυχολογία, μιάς και ήθελα να γνωρίσω τις ψυχολογικές διεργασίες που επηρεάζουν και διαμορφώνουν την ζωή μας όπως και πως μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και να ζούμε ευτυχισμένοι.

Αυτό που διαπίστωσα είναι πως η δική μου συναισθηματική ενδυνάμωση ήρθε όχι σαν αποτέλεσμα ακαδημαικών σπουδών αλλά προσωπικής εργασίας, ψυχοθεραπείας, συνεχούς πνευματικής αναζήτησης και βιωματικής εμπειρίας. Μέσα απο μια πολυετή επαγγελματική μου εμπειρία στον χώρο της Συμβουλευτικής και του Life Coaching, δημιούργησα την μέθοδο προσωπικής και συναισθηματικής ενδυνάμωσης, βασισμένη σε αρχές της Συναισθηματικής Νοημοσύνης και σχεδιασμένη έτσι όπως θα ήθελα να την χρησιμοποιούσα στην αρχή της πορείας μου, σαν εργαλείο, καθοδηγητή και οδηγό. Την δημιούργησα με πολύ μεράκι και αγάπη, για σένα που θέλεις να ενδυναμωθείς συναισθηματικά και να λάμψεις με τον καλύτερο εαυτό σου.

 

 

Γνωρίζω την απελευθερωτική δύναμη του να ανακαλύπτεις τον καλύτερο εαυτό σου και να τον αναδεικνύεις με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Η ζωή μας είναι σαν ένας αγώνας δρόμου, με δυσκολίες, εμπόδια, μα πάνω απ όλα φόβους και εσωτερικές αντιστάσεις. Μόνο όταν δουλέψεις εσωτερικά, θα δεις και την εξωτερική σου πραγματικότητα να αλλάζει.

Είσαι ο δημιουργός της ζωής σου. Δεν είσαι θύμα, ούτε είναι αδύνατο να αλλάξεις. Μπορείς να γίνεις η γυναίκα που ονειρεύεσαι. Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι να ενδυναμωθείς και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σε κρατάνε αποδυναμωμένη, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να το καταφέρεις και να λάμψεις με τον πιο δυναμικό εαυτό σου!

Πιστοποιήσεις & Εμπειρία

 • Ειδίκευση στην Γνωσιακή και Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Ανώτατο Ινστιτούτο Ψυχολογικών Σπουδών, Βαρκελώνη
 • Ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων, Ανώτατο Ινστιτούτο Ψυχολογικών Σπουδών, Βαρκελώνη
 •  Πιστοποιημένη Coach, “Coaching με Νευροεπιστήμες» απο την Quantum Barcelona.
 •  Δημιουργία ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος συναισθηματικής νοημοσύνης, ατομικές και ομαδικές συνεδρίες συμβουλευτικής / Life coaching,  Academia Conecta, Βαρκελώνη
 •  Ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία παιδιών και εφήβων στο Κέντρο Ψυχολογίας και Λογοθεραπείας Bon Pastor, Βαρκελώνη
 •  Διετή εμπειρία στην πολυεθνική εταιρεία Ernst & Young, στο τμήμα Εκπαίδευσης και Αξιολόγησης Προσωπικού, Μαδρίτη
 •  Εξάμηνη εμπειρία στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Psicologos Empresariales, Μαδρίτη
 • Μεταπτυχιακές σπουδές στο Ανθρώπινο Δυναμικό, Universidad Comillas, Μαδρίτη
 • Πτυχιούχος Ψυχολογίας (Bachelor of Arts), Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Deree College, Αθήνα
 • Πτυχιούχος Θεολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεολογίας, Θεσσαλονίκη
 • Θεραπεύτρια Usui Reiki, Αθήνα
 • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτών-Συντονιστών Σχολών Γονέων, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Σχολών Γονέων (F.I.E.P.)

Ενδυνάμωση Τώρα

ΛΑΜΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ