Συναισθηματική Ενδυνάμωση

υπηρεσίες

Συναισθηματική

Ενδυνάμωση

“Είσαι πιο γενναίος απ’ όσο πιστεύεις, πιο δυνατός απ’ όσο φαίνεσαι, πιο έξυπνος απ’ όσο σκέπτεσαι και πιο αγαπητός απ’ όσο γνωρίζεις.»

 

Η συναισθηματική ενδυνάμωση γυναικών που επιθυμούν να ανακαλύψουν ή να επανασυνδεθούν με τον πιο δυναμικό και αυθεντικό εαυτό τους, βασίζεται στην μέθοδο που ανέπτυξα μέσα απο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, έρευνας και συλλογής των πιο αποτελεσμάτικων εργαλείων προσωπικής ανάπτυξης.

Ο πυρήνας της μεθοδολογίας βασίζεται στις αρχές της συναισθηματικής νοημοσύνης, όπως αυτή διαμορφώθηκε σύμφωνα με το μοντέλο του Daniel Goleman.

 

 

Η μέθοδος που έχει προσφέρει την συναισθηματική ενδυνάμωση σε γυναίκες απο διάφορα μέρη του κόσμου, είναι θεωρητικο-πρακτική και αποτελείται αφενός απο χρήσιμο θεωρητικό υλικό, αφετέρου απο βιωματικές ασκήσεις που λαμβάνουν μέρος κατα την διάρκεια κάθε συνεδρίας, όσο και απο ασκήσεις «για το σπίτι», που τελούνται κατα την διάρκεια της εβδομάδας.

 

 

Πρόκειται για μια προσωπική εργασία στον εαυτό μας που αφορά ποικίλλα θέματα προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας, σύμφωνα πάντα με τα ενδιαφέροντα και τις συγκεκριμένες ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Κάποια απο αυτά είναι η αναγνώριση και η διαχείριση συναισθημάτων, η μετατροπή αρνητικών σκέψεων σε θετικές και ρεαλιστικές, η εφαρμογή ενός ξεκάθαρου και αποτελεσματικού τρόπου επικοινωνίας (σε αντίθεση με την παθητικο-επιθετική επικοινωνία) , η εξεύρεση κινήτρων για δράση, τα υγιή όρια, όπως και η αύξηση της επίγνωσης και συνειδητότητας μέσα απο διαλογιστικές ασκήσεις.

 

 

Εάν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για το πρόγραμμα Συναισθηματικής Ενδυνάμωσης, επικοινώνησε μαζί μου.

Ενδυνάμωση Τώρα

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ